* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

«3Χ3» και φάιναλ-4 η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ διέλυσε για τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και εξασφάλισε την πρόκρισή της στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών που θα γίνει στην Καλαμάτα. Για τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες η ΑΕΚ επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ και εξασφάλισε τη θέση της στο φάιναλ-4 του Κύπελλο Ελλάδας που θα γίνει στην Καλαμάτα.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του Εθνικού και στην τρίτη διοργάνωση που συναντήθηκαν, μετά το Λιγκ Καπ (3-0) και το πρωτάθλημα (3-1).

Πρόκειται για την τέταρτη παρουσία της ΑΕΚ σε φάιναλ-4, που θα γίνει 14 χρόνια μετά την τελευταία της.

Μελανό σημείο στην εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» αποτέλεσε το αρνητικό ρεκόρ του δεύτερου σετ, όπου «παραδόθηκε» στον Εθνικό με 25-7.

Στα υπόλοιπα, ζορίστηκε ιδιαίτερα στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε στο τάι μπρέικ, ενώ μετά την πτώση της στο δεύτερο σετ, κατέκτησε με σχετική άνεση τα δύο επόμενα.

Τα σετ: 1-3 (27-29, 25-07, 18-25, 23-25)

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv