* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

Καράμπελας: «Ευτυχισμένος στη Λεβάντε»

Τον πρώτο λόγο στη Λεβάντε για το μέλλον του δίνει ο Νίκος Καράμπελας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Η ΑΕΚ θα αναγεννηθεί», πρόσθεσε.
Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχει βρει στη Λεβάντε δήλωσε ο Νίκος Καράμπελας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δίνοντας στην ισπανική ομάδα τον πρώτο λόγο για το μέλλον του. Ο 29χρονος αριστερός μπακ αναφέρθηκε στο όνειρο κλήσης στην Εθνική ομάδα, τις παλιές του ομάδες, ΑΕΚ και Άρη, αλλά και τη συνεργασία με τον Λουκά Βύντρα, τον Χοακίν Καπαρός και τη μάχη στην Primera Division.

Αναλυτικά, ο Νίκος Καράμπελας μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας και τον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-την πορεία της Λεβάντε: «Στο τελευταίο παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία. Το σημαντικό για μας είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια να μη χάνουμε και να κερδίζουμε στην έδρα μας. Τα καταφέρνουμε αρκετά καλά. Είμαστε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Στόχος από την αρχή ήταν η παραμονή, είμαστε πολύ κοντά σε αυτό κι από εκεί κι έπειτα μας δίνεται η δυνατότητα να ονειρευτούμε την Ευρώπη. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο, αλλά είναι εφικτό. Η ομάδα έχει ένα πλάνο. Μπαίνουμε στο γήπεδο και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Αν εξαιρέσουμε τον τελευταίο, υπάρχουν 6-7 ομάδες που παίζουν για την παραμονή κι άλλες τόσες για την έξοδο στην Ευρώπη».

-την προσωπική του παρουσία: «Καλά να είμαστε, να μπορώ να αγωνίζομαι όσο περισσότερο γίνεται. Θέλω να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου. Το ισπανικό πρωτάθλημα ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα και με βοήθησε πολύ να βελτιωθώ, ειδικά στο κομμάτι της τακτικής. Αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην Primera Division. Πρέπει να ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τα προσόντα σου με τον καλύτερο τρόπο και στον κατάλληλο χρόνο. Πλέον είμαι πιο ώριμος στο παιχνίδι μου. Τα πράγματα στο εξωτερικό είναι πολύ πιο ήρεμα, πολύ πιο αισιόδοξα και απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο. Μακάρι αυτό να μπορούσε να γίνει και στην Ελλάδα».

-τη συνύπαρξη με τον Βύντρα: «Είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο από την πατρίδα σου. Πέρα από τον Λουκά, στην ομάδα έχουμε και άλλα παιδιά που έχουν περάσει από την Ελλάδα και γνωρίζουν την ελληνική νοοτροπία. Ο σύλλογος έχει ένα πολύ καλό τμήμα σκάουτινγκ και κάνουν πολύ καλές κινήσεις, χωρίς να κοιτάζουν αν είναι από την Ελλάδα ή από τη Μοζαμβίκη, όπως ο Σιμάο».

-τον Χοακίν Καπαρός: «Κάθε προπονητής έχει τις ιδιαιτερότητές του. Τα πράγματα που έχει κάνει στην καριέρα του μιλούν μόνα τους. Είναι ένας έμπειρος προπονητής, που ζει έντονα το παιχνίδι κι έχει ξεχωριστή προσωπικότητα».

-τη γνώμη των Ισπανών για την Εθνική: «Η Λεβάντε μοιάζει λίγο με την Εθνική. Έχουν περίπου το ίδιο πλάνο. Οι Ισπανοί αυτό που σχολιάζουν για την Εθνική είναι πως πρόκειται για μια ομάδα που πολύ δύσκολα χάνει και είναι πολύ επικίνδυνη μπροστά».

-το ενδεχόμενο κλήσης στην Εθνική: «Κάθε παίκτης έχει στην καρδιά και το μυαλό του την Εθνική. Εγώ προσπαθώ να δουλεύω με σκυμμένο κεφάλι και ίσως κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία. Μακάρι να κληθώ κάποια στιγμή. Κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου και ελπίζω».

-το μέλλον του: «Τον πρώτο λόγο τον έχει η Λεβάντε. Εγώ είμαι ευτυχισμένος εκεί, περνάω καλά, το ξέρουν στην ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία συζήτηση».

-το γκολ του Βύντρα απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Δεν είναι μικρό πράγμα. Ο Λουκάς το άξιζε. Του έδινα συγχαρητήρια από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».

-τη μάχη τίτλου στην Ισπανία: «Η Ατλέτικο μού αρέσει πολύ φέτος. Παρουσιάζει κάτι διαφορετικό και σπάει τη δυάδα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα. Μακάρι να μπορέσει να διατηρηθεί μέχρι τέλους ψηλά, γιατί αυτό το δίπολο νομίζω πως είχε κουράσει και τους ίδιους τους Ισπανούς».

-το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις άλλες, ακολουθούν οι ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία και αυτές που προσπαθούν να σωθούν. Στην αρχή μού έκανε εντύπωση η πορεία της Καλλονής. Οι οικονομική υγιείς ομάδες είναι αυτές που παρουσιάζουν κάτι καλό».

-τις παλιές του ομάδες: «Η ΑΕΚ είμαι σίγουρος πως θα αναγεννηθεί. Έχει ανθρώπους που την αγαπούν και θα επιστρέψει εκεί που της αρμόζει. Ο Άρης είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Με λίγη προσπάθεια μπορεί η ομάδα να σωθεί».

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv