* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

Για μια θέση στην τετράδα…

Η ΑΕΚ θέλει να πλησιάσει στις θέσεις της τετράδας και ο Φοίνικας να εδραιωθεί σ’ αυτές, στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague, λίγες μέρες μετά τη συνάντησή τους στον τελικό του Λιγκ Καπ. Πριν είκοσι περίπου μέρες συναντήθηκαν στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 του Φοίνικα Σύρου και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.

Το Σάββατο (22/2 – 20.00) οι «κιτρινόμαυροι» θα διεκδικήσουν το repeat που θα τους φέρει κοντά στις προνομιούχες θέσεις της τετράδας, ενώ το «πειρατικό» θέλει… εκδίκηση ώστε να εδραιωθεί σ’ αυτές.

Η πρόκριση της ΑΕΚ στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου, μετά την νίκη του επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο ματς της περασμένης Τετάρτης κράτησε τους «κιτρινόμαυρους» μέσα σε όλους τους στόχους που διεκδικούν τη φετινή σεζόν. Η θέση στην τετράδα όμως, είναι αυτή που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο ματς με το Φοίνικα, όπου θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα απ’ τη Λαμία με 3-0 σετ.

Στην προσπάθεια αυτή ο Άκης Φλαούνας δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον τραυματία Ηρακλή Παπαδόπουλο. Ο τεχνικός της «Ένωσης» μιλώντας για το ματς στάθηκε στην κούραση των παικτών του απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και στην υποστήριξη των φιλάθλων της ΑΕΚ:

«Ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε ήταν λίγος, αφού γυρίσαμε την Τετάρτη το βράδυ από την Αλεξανδρούπολη. Η πρόκριση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου ήταν μεγάλη επιτυχία που ανέβασε την ψυχολογία των παικτών, αλλά ταυτόχρονα επιβάρυνε τα κορμιά τους με ένα ακόμη ματς. Στις δυο μέρες που είχαμε στη διάθεσή μας κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο Φοίνικας είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν μας ξεγελά η ήττα του από τον Παμβοχαϊκό. Ίσα-ίσα που αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να αντιδράσει και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Από τη πλευρά μας, με την υποστήριξη των φιλάθλων μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Όσο η κανονική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, τόσο τα περιθώρια στενεύουν. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Από την άλλη ο Φοίνικας Σύρου διεκδικεί το «διπλό» που θα τον εδραιώσει στις κορυφαίες θέσεις της Volleyleague, μετά την ήττα του με 3-2 σετ απ’ τον Παμβοχαϊκό.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Παναγιώτη Πελεκούδα, ο οποίος έχει σπάσει το δάκτυλό του και θα μείνει εκτός για είκοσι περίπου μέρες ακόμα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος θεωρείται ο Πίτερ Γιάνουσεκ, λόγω προβλήματος στον ώμο που τον αναγκάζει να προπονείται συντηρητικά.

Ο κεντρικός του Φοίνικα Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε για τον αγώνα: «Πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από τα δυσκολότερα που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο στόχος όμως δεν αλλάζει, αν θέλουμε να εδραιώσουμε την θέση μας ψηλά στη βαθμολογία και να διεκδικήσουμε ακόμα και την πρωτιά πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να... ματώσουμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τη δυναμική της ΑΕΚ και το πρόσφατο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στον τελικό του Λιγκ Καπ, τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και ειδικά το τελευταίο διάστημα το έχει αποδείξει με τις επιτυχίες της σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν μου λέει τίποτα η ήττα της από την Λαμία την περασμένη εβδομάδα, ούτε και η νίκη μέσα στην Αλεξανδρούπολη για το Κύπελλο προχθές, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό.

Ούτε εμείς από την πλευρά μας σκεφτόμαστε τα περί εκδίκησης για τον τελικό του Λιγκ Καπ, είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι για άλλη διοργάνωση
».

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv