* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

«Κάζβι»… reloaded

Μετά από ένα τρίμηνο… εξαφάνισης, ο Τρύφωνας Καζβιρόπουλος επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και σύντομα θα πάρει ευκαιρίες. Ο Τρύφωνας Καζβιρόπουλος ήταν από τους παίκτες της ΑΕΚ που κέρδισαν τις εντυπώσεις στην περίοδο προετοιμασίας της ομάδας. Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός «κέρδισε» τον κόσμο με την ικανότητά του στο χειρισμό της μπάλας και κάποια όμορφα τέρματα που σημείωσε, όμως μετά τη συμμετοχή του στους αγώνες με Περιστέρι και Ηλυσιακό στις 5 και 13 Οκτωβρίου… εξαφανίστηκε.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής «ανεβοκατέβαινε» από την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ στην Κ-18 με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο οργανισμός του, που δεν είχε συνηθίσει σε τέτοια δουλειά. Ο Γάλλος αθλίατρος Ερίκ Μπουρακί, τον οποίο έφερε ο Άκης Ζήκος για να επιβλέπει τις ακαδημίες, ανέλαβε προσωπικά τον μικρό και του συνέστησε ξεκούραση και ειδικό πρόγραμμα για να… συνέλθει το σώμα του.

Μετά από περίπου τρεις μήνες, ο Καζβιρόπουλος είναι και πάλι έτοιμος. Χθες έπαιξε στο φιλικό της Κ-18 απέναντι στον Ατρόμητο και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα, εφόσον το κρίνει ο Τραϊανός Δέλλας, να πάρει κάποια ευκαιρία και με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική.


Δείτε δύο ενέργειες του μικρού που ξεχώρισαν από την προετοιμασία της ΑΕΚ:

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv