* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

«Καμία κρούση από την ΑΕΚ»

Γιο το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του μίλησε ο νεαρός παίκτης του Πανθρακικού, Νίκος Καθάριος. «Έχω ακούσει, αλλά δεν έχει γίνει καμία κρούση», είπε χαρακτηριστικά. Καμιά προσέγγιση δεν έχει γίνε από την πλευρά της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του στη «Live Sport», ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Νίκος Καθάριος.

«Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά σε εμένα δεν έχει γίνει ακόμα καμία κρούση. Είναι τιμή και τεράστια πρόκληση να ενδιαφέρεται ένας τόσο μεγάλος σύλλογος για σένα και δεν έχει καμία σημασία που τη νέα σεζόν η ΑΕΚ θα είναι στη Football League».

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πλήρως αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Θράκης:
«Για μένα αυτή τη στιγμή αποτελεί προτεραιότητα να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Εκτός αυτού, δεσμεύομαι με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, άρα θα πρέπει να τα βρει πρώτα η ΑΕΚ με τον Πανθρακικό».

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv