* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

«Σόου» με… καλεσμένους

Μετά από ενάμιση μήνα η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ξανά μπροστά στους οπαδούς της κόντρα στον Ηρόδοτο, προσφέροντας γκολ και θέαμα σε όσους βρεθούν στο ΟΑΚΑ. «Παίζονται» κάποιες θέσεις για το αρχικό σχήμα. Μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες με Θύελλα Ραφήνας (ήττα με 1-0) και Άγιο Νικόλα (νίκη 1-6) η ΑΕΚ επιστρέφει στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου θα έχει τη στήριξη των οπαδών της μετά από ενάμιση μήνα.

Στα δύο παιχνίδια που η «Ένωση» έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ, κατάφερε να… φιλοδωρήσει με οχτώ γκολ τον Μανδραϊκό και το Περιστέρι.

Σήμερα, όμως, ο κόσμος της ΑΕΚ θα επιστρέψει στην Καλογρέζα και περιμένει να δει ανάλογο θέαμα κόντρα στον Ηρόδοτο (15:00, Novasports 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια του «Δικεφάλου» η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Τραϊανός Δέλλας είναι «γρίφος».

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο 37χρονος τεχνικός οι επικρατέστεροι είναι οι Βούρας, Τσουκαλάς, Γεωργέας, Τσιρίλο, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής, Ντακόλ και Μπρέτσεβιτς. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Σταθάκης, Πεταυράκης.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv