* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

Περιμένοντας τον… κοντό

Με ερωτηματικό και κριτήριο για την ενδεκάδα τη συμμετοχή του βραχύσωμου ιθύνοντα νου της, Πέτρου Μάνταλου, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει Παναχαϊκής. Τα δύο πλάνα του Δέλλα. Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό το απόγευμα της Κυριακής (18:00).

Μοναδικό ερωτηματικό, η απάντηση του οποίου θα κρίνει και την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η «Ένωση» στο πρώτο της παιχνίδι μετά τις 2 Νοεμβρίου, είναι η συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου. Ο νεαρός επιτελικός μέσος δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί από την ετοιμότητα που θα παρουσιάσει μέχρι και λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Εφόσον αγωνιστεί από την αρχή, δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις στο βασικό σχήμα. Ανέστης, Πεταυράκης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης θα είναι οι έντεκα του Τραϊανού Δέλλα. Αν ο Μάνταλος κριθεί ανέτοιμος και μείνει στον πάγκο (σενάριο που φαντάζει και το πιθανότερο), όλα δείχνουν πως ο Άλεξ Ντ’ Ακόλ θα πάρει τη θέση του πίσω αποτελώντας το στήριγμα του Χρήστου Αραβίδη.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv