* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

Στο τραπέζι ΑΕΚ-Δήμος

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ… Έστω και με καθυστέρηση -και μετά την κλιμάκωση της έντασης- ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και η επίσημη ΑΕΚ θα συναντηθούν για να θέσουν επί τάπητος το θέμα της «Αγιά-Σοφιάς».Την περιβόητη συνάντηση με την ΑΕΚ -που μέχρι σήμερα είχε μείνει σε θεωρητικό επίπεδο- θα έχει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Μετά την κορύφωση της έντασης (η οποία είχε ως αποτέλεσμα φαινόμενα σαν αυτά στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας) οι δυο πλευρές βρήκαν σημείο προσέγγισης. Τουλάχιστον για να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι.

Στο ξεκίνημα λοιπόν της προσεχούς εβδομάδας, οι εκπρόσωποι των φορέων της «Ένωσης» (ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, Dimand, «Δικέφαλος 1924») θα συζητήσουν με τους αντίστοιχους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε μια κουβέντα που θα επικεντρωθεί σε όλα τα ανοιχτά θέματα του γηπέδου (απ’ την έγκριση της υψομετρικής μελέτης μέχρι τη γενική στάση του Δήμου απέναντι στο πρότζεκτ) και ελπίζεται ότι τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv