* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

Συνάντηση κυβέρνησης-Βασιλόπουλου για «Αγια-Σοφιά»

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Τσιρώνη, για το γήπεδο της ΑΕΚ

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, παρά μόνο πως ο αναπληρωτής Υπουργός έκανε λόγο για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δήμο για κάποια στρέμματα.

Η συγκεκριμένη είδηση κρίνεται θετικά από την πλευρά της «Ένωσης», καθώς φαίνεται πως από πλευράς κυβέρνησης υπάρχει βούληση να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ ΑΕΚ και Δήμου για να αρχίσουν τα έργα. Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν το επόμενο βήμα και μέχρι τότε δεν φαίνεται να προτίθενται να προχωρήσουν σε μονομερείς ενέργειες σε ένδειξη καλής θέλησης και πίστης.
.Εξέλιξη που μπορεί να σηματοδοτεί και περισσότερες εξελίξεις υπήρξε στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους αποκάλυψε πως την Τρίτη είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Τσιρώνη, για την «Αγια-Σοφιά».

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv