* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

ΑΕΚ… θυελλώδης

Με στόχο να συνεχίσει τις καταιγιστικές εμφανίσεις και τα πολλά γκολ, η ΑΕΚ έβαλε στην τελική ευθεία την προετοιμασία της για το ματς με τη Θύελλα Ραφήνας. Σχεδόν όλοι στις επιλογές του Δέλλα.Η μέρα αλλάζει (το ερχόμενο παιχνίδι είναι Σάββατο), η ώρα αλλάζει (πήγε στις 14:00 προκειμένου ο κόσμος να πάει και στο παιχνίδι μπάσκετ), όμως η διάθεση της ΑΕΚ να προσφέρει θέαμα παραμένει η ίδια.

Με στόχο λοιπόν να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που παρήγαγαν 21 γκολ στα τρία τελευταία ματς, η «Ένωση» συνέχισε την προετοιμασία της για το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας.

Και προς ικανοποίηση του Τραϊανού Δέλλα, το έκανε χωρίς προβλήματα τραυματισμών, μιας και μοναδικός που απουσίασε απ’ την προπόνηση της Πέμπτης ήταν ο Θαναηλάκης (που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα).

Έτσι, ο «Κολοσσός» επέλεξε άνετος την αποστολή, στην οποία δεν περιλαμβάνεται ο ανέτοιμος Τσουμάγκας, αλλά βρίσκονται κανονικά οι πέντε ξένοι (εκ των οποίων θα κοπεί, όπως πάντα, ο ένας).

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Δέλλα: Βούρας, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Ανάκογλου, Αργυρίου, Mπρέσεβιτς, Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Πλατέλλας, Κορδέρο, Πεταυράκης, Ράμα, Ρόβας, Σταθάκης, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Παληαρούτας και Τσεβάς.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv