* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

Στα... άκρα η αγωνιστική

Με την πρώτη του βαθμολογικού πίνακα, ΑΕΚ να υποδέχεται την ουραγό, Σταυρούπολη, θα ξεκινήσει η 18η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών το απόγευμα της Παρασκευής (21/2). Με μια αναμέτρηση των… άκρων της βαθμολογίας θα ανοίξει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ουραγό Σταυρούπολη στο ΔΑΚ Πολίχνης στις 18.00, με διαιτητές τους Σταυριανίδη και Κυριακόπουλο.

Η ομάδα του Δημήτρη Σολκίδη θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες κόντρα στις «κιτρινόμαυρες», αφού θα μείνουν εκτός οι Αργυροπούλου και Μητσάνη, ενώ επιστρέφει η Μπούκα.

«Παίζουμε με μια ομάδα που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο από εμάς, αλλά θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην καλή εμφάνιση που κάναμε κόντρα στη Βριλήσσια. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήμασταν και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου», τόνισε ο τεχνικός του ΕΟΣ.

Από την άλλη, ο «δικέφαλος» ταξίδεψε χωρίς προβλήματα στην Θεσσαλονίκη, με τον Απόστολο Οικονόμου να σημειώνει: «Κάθε αντίπαλος που παίζει με την ΑΕΚ θέλει να πάρει κάτι και το ίδιο θα κάνει και ο ΕΟΣ. Δεν βλέπουμε τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου, αλλά θέλουμε να κάνουμε μια σοβαρή εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη ενώ θα είναι ίσως και μια ευκαιρία για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες».

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv