* Το AEKTVLIVE  δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα live stream κολλάνε ή δεν παίζουν.
** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, συνήθως. LIVE ΑΓΩΝΕΣ -Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μόνον Εδώ ο αγώνας αρχίζει την ωρα που ξεκινά να παίζει Αν σας κολλησει απλα κανετε επανεκκίνηση τής σελίδας

Παυλής: «Γι’ αυτό που ονειρευόμαστε…»

Ο Μιχάλης Παυλής άφησε να εννοηθεί πως πίσω από την απόφασή του να κατέβει για δημοτικός σύμβουλος υπάρχει και το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.Η απόφαση του Μιχάλη Παυλή να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Φιλαδέλφεια προκάλεσε έκπληξη. Ο ίδιος εξήγησε μέσω Facebook τους λόγους που έκανε δεκτή τη σχετική πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Γιώργου Αράπογλου. Και φαίνεται πως και αυτή του η επιλογή σχετίζεται με την αγαπημένη του ΑΕΚ και το όραμα κατασκευής γηπέδου στην ιστορική της έδρα.

«Μοναδικός σκοπός της κίνησης αυτής είναι να βοηθήσω από την πλευρά μου αυτό που κάποιοι ονειρευόμαστε. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν αν πολιτικοποιούμαι ή όχι. Οπότε μη βγάζετε συμπεράσματα που δεν υπάρχουν», ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής στις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Είναι δεδομένο πως εφόσον εκλεγεί ο Μιχάλης Παυλής, η «Ένωση» θα αποκτήσει έναν ακόμη σύμμαχο στην προσπάθειά της να χτίσει το νέο της «σπίτι».

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ FB ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ MAS Aek Live Tv